/ Verbouwen in stijl, uw stijl
 • svg
 • svg
 • svg
 • svg

Request a Quote

* Please Fill Required Fields *
img

Toll Free

1-800-987-6543

Working Hours

We are happy to meet you during our working hours. Please make an appointment.

  • svg
  • svg
  • svg
  • svg

  Request a Quote

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Toll Free

  1-800-987-6543

  Working Hours

  We are happy to meet you during our working hours. Please make an appointment.

  Onze diensten

  Verbouw

  Kuperij verbouw is specialist in het realiseren van al uw verbouw werkzaamheden van A tot Z! Na het eerste gesprek zullen wij u voorzien van een bouwtekening waarin de plannen duidelijk worden weergegeven compleet met een prijsbewuste calculatie van alle noodzakelijke werkzaamheden. Na akkoord zal Kuperij verbouw de nodige vergunningen aanvragen en alle afspraken maken met derden zoals installateurs en/of loodgieters. Doordat u de totale bouwbegeleiding door Kuperij verbouw laat uitvoeren bent u ervan verzekerd dat alles volgens plan zal verlopen en uw verbouw op de afgesproken datum opgeleverd zal worden!

  Onderhoud

  Het onderhouden van uw woning kunt u met een gerust hart over laten aan Kuperij verbouw. Wij plannen het vervangen van een toilet, bad, kozijn, dakkapel en het opnieuw betegelen van uw sanitair of woonkamer zorgvuldig in zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van deze werkzaamheden. Bij deze over het algemeen kleinere klussen kunt u er dan ook vanuit gaan dat deze snel worden opgeleverd!

  Renovatie

  Door onze jarenlange ervaringen bent u ervan verzekerd dat een renovatie uitgevoerd door Kuperij verbouw tot een geweldig resultaat zal leiden! Zelfs huizen van meer dan 50 jaar oud hebben geen geheimen voor ons en kunnen wij in nieuwstaat herstellen. Wij hebben respect voor oude huizen maar ook voor de bewoners, want blijft u thuis tijdens de verbouwing? Geen probleem Kuperij verbouw houdt daar gewoon rekening mee en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden. Kies Kuperij verbouw en geniet van een huis uit de jaren 30 met alle details uit die tijd maar voorzien van alle gemakken uit de 21ste eeuw!

  To Top